طرز تهیه غذای ساده کره ای | آماده سازی در 10 دقیقه
غذاهای کرهای ازجمله غذاهای بینالمللی بوده که امروزه طرفداران زیادی کسب کرده است. این غذاها رنگ و لعاب بسیار جذابی داشته و هرکس را به خود جذب میکنند. مواد خوراکی اولیهای که در پخت و تهیه این غذاها استفاده میشود، بسیار گوناگون و متنوع هستند. در غذاهای کره ای اغلب از برنج، سبزیجات، گوشت، ادویههای مختلف، سس سویا و… استفاده میشود. همین امر سلامت و مفید بودن این غذاها را تضمین میکند. در این مطلب قصد داریم به معرفی تعدادی غذای ساده و سریع کرهای بپردازیم؛ اگر شما نیز به یادگیری طرز تهیه غذای ساده کره ای علاقهمند هستید، تا انتها با مجله مامی کوکینگ همراه باشید.
فهرست محتوا
رامیون کره ای
یکی از پرطرفدارترین غذاهای کرهای، رامیون یا رامن است. در پخت این غذا شما میتوانید آیتمهای دلخواه خود مانند سبزیجات، مرغ و گوشت ورقهای، میگو، تخممرغ، اسفناج و… را به آن اضافه کنید.
مواد لازم برای تهیه رامیون کره ای
- نودل 1 بسته
- آب 2 پیمانه
- تخممرغ 1 عدد
- رب گوجهفرنگی 1 قاشق سوپخوری
- رب فلفل قرمز 1 قاشق مرباخوری
- پیازچه 2 ساقه
- روغن کنجد 1 قاشق سوپخوری
- فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوری
- کنجد به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه رامیون کره ای
- ابتدا درون یک قابلمه با اندازه متوسط آب بریزید. سپس رب فلفل، رب گوجهفرنگی و روغن کنجد را به همراه نمک و فلفل قرمز به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از جوشیدن آب، نودل را به آن اضافه کنید و مدتی را منتظر بمانید.
- در یک ظرف دیگر، تخممرغ را با چنگال خوب هم بزنید تا بافت آن یکدست شود. نمک را به آن اضافه کنید و سپس تخممرغ را درون قابلمه حاوی نودل بریزید.
- ساقه پیازچه را بهاندازههای یکسان خرد کرده و به رامیون اضافه نمایید. سپس چند دقیقه صبر کنید تا بجوشد.
- پس از پختن رشتههای نودل آن را در کاسه موردنظر بریزید و کمی کنجد روی آن بپاشید.
جاجانگمیون
یکی دیگر از انواع غذای ساده کره ای، جاجانگمیون یا نودل با سس لوبیا سیاه است. این غذا درعین پرطرفدار بودن سریع آماده شده و مزه بسیار خوبی دارد.
مواد لازم برای تهیه جاجانگمیون
- نودل 500 گرم
- گوشت گوساله 150 گرم
- سس لوبیای سیاه نیم پیمانه
- روغن یک چهارم پیمانه
- شکر سفید 1 قاشق غذاخوری
- پیاز 2 عدد
- کدو سبز 1 عدد
- سیبزمینی 1 عدد
- کلم سفید 100 گرم
- زنجبیل نصف قاشق چایخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- شکر سفید 1 قاشق غذاخوری
- آب 1 پیمانه
- نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه جاجانگمیون
- در مرحله اول از طرز تهیه غذای کره ای جاجانگمیون ابتدا گوشت گوساله را به تکههای کوچک و یکسان خرد نمایید. سپس آنها را درون ماهیتابه بریزید و با استفاده از روغن بهاندازهای سرخ کنید که تغییر رنگ دهند.
- پیاز و کدوی سبز را خرد کرده و به همراه گوشت تفت دهید. سیبزمینی و کلم سفید را نیز پس از خرد کردن به ماهیتابه اضافه نمایید. چند دقیقه دیگر مجدد مواد را با یکدیگر تف دهید تا همگی تغییر رنگ دهند.
- رب لوبیای سیاه را بههمراه شکر، نمک، فلفل و روغن زیتون ترکیب نمایید و به تابه اصلی غذا اضافه کنید.
- برای پختن گوشت، مقداری آب ولرم به ظرف اضافه نمایید و درب آن را ببندید تا با حرارت ملایم بپزد.
- بهمنظور غلیظتر شدن غذا، نشاسته ذرت را به قابلمه اضافه نمایید و هم بزنید.
- در انتها نودل را به مدت چند دقیقه در آب جوش قرار داده و سپس آن را به ترکیب اصلی غذا اضافه نمایید تا آماده سرو شدن شود.
تو مدرسه چی بخوریم؟! لقمه های سالم برای مدرسه | انواع ساندویچ برای مدرسه
سوپ جلبک
سوپ جلبک یکی از معدود غذاهای کرهای است که طعم تندی ندارد. درنتیجه برای افرادی که از غذاهای کرهای لذت میبرند؛ اما طعم تند آنها را نمیپسندد، انتخاب بسیار خوبی خواهد بود. این سوپ یکی از غذاهای قدیمی و سنتی کرهای است که با گوشت گوساله و جلبک خشک تهیه میشود.
مواد لازم برای تهیه سوپ جلبک
- جلبک 50 گرم
- گوشت گوساله 200 گرم
- سیر 1 حبه
- آب 6 پیمانه
- روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
- سس سویا 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه سوپ جلبک
- در مرحله اول از طرز تهیه غذای ساده کره ای سوپ جلبک برای اینکه گوشت گوساله طعم و مزه خوبی داشته باشد، ابتدا آن را خرد کنید و به مدت حداقل نیمساعت در سیر رنده شده، فلفل و سس سویا بخوابانید تا کاملا مزهدار شود.
- همزمان با مزهدار کردن گوشت، جلبکهای خشک را در یک ظرف حاوی آب سرد قرار دهید. منتظر بمانید تا جلبک ها خیس شوند و بافت آنها نرم شود.
- گوشت گوسالههای طعمدار شده را درون یک ظرف مناسب قرار دهید و با استفاده از روغن کنجد سرخ کنید. تا زمانیکه قطعات گوشت دچار تغییر رنگ شوند، تفت دادن گوشت را ادامه دهید.
- جلبکهای خیس خورده را خرد کرده و به گوشتی که تفت داده شده است، اضافه نمایید. مجدد ترکیب گوشت و جلبک را با یکدیگر تفت دهید.
- برای اینکه این ترکیب تبدیل به یک سوپ خوشمزه شود، در مرحله آخر باید به ظرف حاوی مواد اولیه، آب اضافه کنید. سپس درب ظرف را ببندید و اجازه دهید تا سوپ با حرارت ملایم جا بیفتد.
دوکبوکی؛ بهترین غذای ساده کره ای
یکی از غذاهای معروف کرهای دوکبوکی یا توکبوکی است که از مواد اولیه متنوعی تشکیل شده است. بسیاری از افراد دوکبوکی را بهدلیل برخورداری از طعم خاص تند، یکی از بهترین غذاهای تند جهان میدانند.
مواد لازم برای تهیه دوکبوکی
- آرد برنج 2 پیمانه
- آب جوش 1 پیمانه
- شکر یک چهارم پیمانه
- پیازچه 200 گرم
- کلم سفید 50 گرم
- سیر تازه 2 حبه
- تخممرغ آبپز 3 عدد
- ماهی کولی خشک 5 عدد
- فلفل چیلی 3 قاشق غذاخوری
- سس سویا 1 قاشق غذاخوری
- کنجد 2 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد 1 قاشق غذاخوری
- رب فلفل 2 قاشق غذاخوری
- نودل 1 بسته
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه دوکبوکی
- برای تهیه خمیر کیک برنجی ابتدا آرد برنج، نمک و آب جوش را با یکدیگر مخلوط کنید تا به شکل خمیری درآید. سپس خمیر تهیه شده را درون ظرفی بریزید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید.
- سپس ظرف را به مدت 2 الی 3 دقیقه درون ماکروویو قرار دهید. پس از گذشت این مدت، خمیر را از ماکروویو خارج کنید و به آرامی ورز دهید. مجددا خمیر را 2 دقیقه دیگر درون ماکروویو قرار دهید.
- روی یک سطح صاف مقداری کنجد بریزید و خمیر را روی آن صاف کنید. سپس خمیر را به قسمتهای کوچک یکسان تقسیم نمایید و بهصورت رولهای 2 الی 3 سانتیمتری درآورید.
- ماهی کولی را نیز پاک کرده و در آب بجوشانید تا بپزد.
- در مرحله بعد ادویهجات، رب گوجهفرنگی، شکر و روغن کنجد را بههمراه مقداری آب درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا با یکدیگر بجوشند. اگر از ماهی کولی استفاده کردهاید، این ترکیب را به ماهی پخته شده نیز اضافه نمایید.
- در مرحله بعد از طرز تهیه غذای کره ای دوکبوکی، کیک برنجیهای کوچکی که تهیه کرده بودهاید را به ترکیب اضافه نمایید. نودل را نیز بجوشانید و درون ترکیب بریزید.
- در مرحله آخر کلم سفید و پیازچه خردشده را بههمراه تخممرغ آبپز به محتویات درون ظرف اضافه نمایید. سپس 15 دقیقه صبر کنید تا مواد با یکدیگر ترکیب شوند و طعم بگیرند.
- کیک برنجی را با مقداری کنجد تزئین و سپس سرو کنید.
اگه عاشق شیرینیهای کره ای هستی، این موچیهای لذیذ رو امتحان کن: طرز تهیه موچی کره ای بدون فر با گاز
کیمباپ
کیمباپ یا سوشی کرهای یک غذای کره ای با برنج بوده که مواد اولیه پیچیدهای نداشته؛ اما تهیه و درست کردن آن نیاز به آموزش و تمرین چندباره خواهد داشت. کیمباپ اغلب از سبزیجات، برنج پخته شده و گوشت تهیه میشود و در کنار هم بهصورت رولت شکل میگیرند.
مواد لازم برای تهیه کیمباپ
- جلبک سوشی 4 ورقه
- خرده برنج ایرانی برنج کرهای 2 پیمانه
- گوشت گوساله 300 گرم
- تخممرغ 2 عدد
- هویج 1 عدد
- کدوی سبز 1 عدد
- سس سویا 3 قاشق غذاخوری
- شکر 1 قاشق غذاخوری
- روغن کنجد 3 قاشق غذاخوری
- اسفناج تازه 200 گرم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه کیمباپ
- در اولین مرحله از طرز تهیه سوشی کره ای یا کیمباپ ابتدا برنج را با مقداری آب و نمک بهصورت کته بپزید.
- گوشت را نیز به اندازههای یکسان برش زده و با مقداری روغن سرخ کنید.
- در یک ظرف جداگانه مقداری آب، نمک و سس سویا بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از اینکه آب به جوش آمد، اسفناج های شسته شده را درون ظرف بریزید و چند دقیقه صبر کنید تا بجوشد. به ظرف حاوی اسفناجها، مقداری روغن کنجد اضافه نمایید و صبر کنید تا خنک شود.
- کدو و هویج را به شکل باریک خرد کرده و به همراه مقداری نمک و روغن کنجد در ماهیتابه سرخ کنید تا نرم شوند.
- تخممرغها را شکسته و در ظرفی با چنگال هم بزنید تا یکدست شوند. سپس مقداری نمک به آنها اضافه نمایید و در ماهیتابه بریزید تا سرخ شوند. بعد از اینکه تخممرغها سرخ شدند، آنها را خارج کنید و برش بزنید.
- در مرحله بعد ورقههای جلبک را روی یک سطح صاف پهن کنید و یک لایه 1/5 الی 2 سانتیمتری از برنج کته شده را روی آن بریزید. سپس تخممرغ، گوشت، هویج، کدو و اسفناج را روی آن بچینید و ورقه جلبک را از کناره بگیرید و رول نمایید. برای چسباندن انتهای رول از مقداری آب کمک بگیرید.
- رول سوشی کرهای را با استفاده از چاقو برش های یکسانی بزنید و در ظرف موردنظر سرو کنید. در کنار کیمباپ میتوانید از روغن کنجد، سرکه و نمک استفاده کنید.
بیبیمباپ
بیبیمباپ از دیگر غذاهای محبوب نزد مردم کره بوده که تهیه آن در مناطق مختلف این کشور متفاوت است. شما نیز میتوانید مواد اولیه آن را تغییر دهید. بیبیمباپ کاسهای از مواغذایی همچون برنج، سبزیجات سرخشده و مزهدار شده، سس سویا، قارچ، گوشت، تخممرغ و… است.
مواد لازم برای تهیه بیبیمباپ
- برنج ایرانی 4 پیمانه
- گوشت راسته گوساله 500 گرم
- تخممرغ 4 عدد
- هویج 2 عدد
- سیر تازه 2 حبه
- اسفناج تازه 200 گرم
- قارچ خشک کرهای 1 پیمانه
- جوانه گندم نصف پیمانه
- سس سویا نصف پیمانه
- روغن زیتون نصف پیمانه
- عسل یک چهارم پیمانه
- خیار 1 عدد
- گچوجانگ یا فلفل کرهای 2 قاشق غذاخوری
- کنجد 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه بیبیمباپ
- در اولین مرحله از طرز تهیه بیبیمباپ ابتدا هویج را بهصورت نگینی خرد کنید و در روغن تفت دهید تا تغییر رنگ دهد. سپس درون ماهیتابه حاوی هویج، سیر را نیز خرد کنید و با هویج تفت دهید.
- خیار را با فلفل تند کرهای مخلوط کرده و به ترکیب درون ماهیتابه اضافه نمایید.
- گوشت گوساله را نیز قطعه قطعه کنید و به همراه سس سویا و عسل در یک ماهیتابه با روغن داغ سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.
- در یک ماهیتابه جداگانه تخممرغها را با مقداری روغن بپزید؛ اما آنها را هم نزنید؛ چراکه باید آنها را بهصورت نیمرو روی برنج قرار دهید.
- برنج را بهصورت کته بپزید و در کاسههای جداگانه قرار دهید.
- اسفناج را نیز پس از شستن با سس سویا مخلوط و بر روی برنج قرار دهید.
- گوشت، هویج، قارچ و جوانه گندم را روی برنج ریخته و تخممرغ را بر روی آنها قرار دهید. سپس مقداری کنجد برای تزیین روی بیبیمباپ بریزید.
این کیک برای عصرونه عالیه: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به سبک کافی شاپی
مندو
مندو یکی از غذاهای اصیل کرهای بوده که با مواد بسیار متنوعی تهیه میشود. با یادگیری طرز تهیه مندو کره ای، میتوانید این غذا را بهصورت آبپز و سرخکرده یا بهصورت سوپی تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مندو
- آرد 500 گرم
- گوشت گاو 500 گرم
- هویج 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- پیازچه 4 عدد
- نمک 1 قاشق چایخوری
طرز تهیه مندو
- در مرحله اول آرد را با آب مخلوط کنید تا خمیری شکل شود و با دست بهصورت ورقههای نازک درآورید.
- سپس گوشت را نیز خرد کرده و در مقداری روغن تفت دهید. پیاز، پیازچه و هویج را به قطعات ریز خرد نمایید و به همان حالت خام به همراه نمک با گوشت مخلوط کنید.
- ورقههای خمیر را روی یک سطح صاف قرار دهید و مقداری از ترکیب تهیه شده را روی آن بریزید. درنهایت دو طرف خمیر را به شکل صدفی یا مثلثی به یکدیگر بچسبانید تا باز نشود.
- درنهایت خمیرها را در یک توری روی آب جوش قرار داده تا بخارپز شوند. همچنین میتوانید آن را در روغن سرخ کنید یا درون فر قرار دهید تا پخته شود.
جمع بندی در مورد طرز تهیه انواع غذای ساده کره ای
در این مقاله به معرفی و بررسی طرز تهیه غذای ساده کره ای غذای ساده کره ای پرداختیم. تهیه این غذاها اغلب ساده بوده و زمان زیادی را برای آمادهسازی از شما نمیگیرد. غذاهای کرهای از محبوبیت جهانی بالایی برخوردار هستند و در بسیاری از کشورها سرو میشوند. این غذاها از نظر سلامتی، طعم و مزه مقرونبهصرفه بوده و دارای رنگوبوی بسیار دلپذیری هستند؛ بنابراین امتحان کردن آنها خالی از لطف نیست.