7 مدل از انواع کیک یخچالی بدون فر و فوری – بهترین کیک های بدون فر
کیک یخچالی یکی از انواع کیکهای خوشمزه و محبوبی بوده که در مهمانی و مراسمات مختلف و در قالبهای گوناگون تهیه میشود. شما میتوانید کیکهای یخچالی را با روشهای مختلفی تهیه کنید. کیکهای یخچالی درواقع از سادهترین انواع کیکها بوده که بدون نیاز به ابزار خاصی و بدون استفاده از فر تهیه میشوند و درنتیجه بسیار محبوب و پرطرفدار هستند. شما میتوانید انواع کیک یخچالی را در قالب مستطیل، گرد یا حتی بدون قالب و تنها در یک ظرف پیرکس تهیه کنید. به همین منظور در این مقاله از مجله آشپزی مامی کوکینگ قصد داریم به معرفی 7 مدل از بهترین انواع کیک یخچالی بدون فر فوری بپردازیم؛ اگر شما نیز علاقهمند به یادگیری این کیکها هستید تا انتها این مقاله با ما همراه باشید.
فهرست محتوا
کیک یخچالی ساده
کیک یخچالی ساده یکی از معروفترین انواع کیک یخچالی بوده که شما میتوانید بدون فر و بهراحتی در منزل تهیه کنید. درنتیجه شما با رعایت چند نکته ساده این کیک خوشمزه و بینظیر را آماده خواهید ساخت.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی ساده
- بیسکویت پتی بور 2 بسته
- خامه صبحانه 200 گرم
- پنیر خامهای 200 گرم
- کره 100 گرم
- پودر کاکائو 1 قاشق سوپخوری
- پودر شکر 6 قاشق غذاخوری
- وانیل نصف قاشق چای خوری
- شکلات تخته ای به میزان لازم
طرز تهیه کیک یخچالی ساده
- بهمنظور تهیه این کیک از انواع کیک یخچالی ابتدا خامه را به مدت 2 ساعت درون فریزر قرار دهید. پس از خارج نمودن خامه از فریزر آن را به همراه 3 قاشق شکر با یکدیگر مخلوط نموده و با دور تند همزن خوب بزنید تا خامه کاملا فرم بگیرد.
- در ادامه پنیر خامهای و باقیمانده شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید و خوب هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. سپس کره را نیز به ترکیب تهیه شده اضافه کنید. مخلوط خامه و شکر را به ترکیب پنیر و شکر اضافه نمایید و تمام مواد را کاملا هم بزنید.
- وانیل و پودر کاکائو را نیز به مخلوط اضافه نموده و بهخوبی با یکدیگر ترکیب کنید تا سس کیک آماده شود. در ادامه ظرف موردنظر خود را برای تهیه این کیک از انواع کیک یخچالی انتخاب و روی آن یک پلاستیک فریزر تمیز یا سلفون پهن کنید. توجه داشته باشید که پلاستیک مورد استفاده باید بزرگ باشد و مقداری از ظرف موردنظر بیرون بزند؛ چراکه در پایان باید روی کیک را با پلاستیک بپوشانید.
- یک لایه از سس تهیهشده را کف ظرف بریزید و یک لایه از بیسکویت پتی بور را روی آن بچینید و مجدد سس کیک را روی بیسکویتها بریزید. این کار را تا تمام شدن بیسکویتها ادامه دهید؛ اما توجه داشته باشید که لایه آخر کیک یخچالی شما حتما باید سس باشد.
- در مرحله بعد از طرز تهیه این کیک روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال قرار دهید. پس از گذشت 7 الی 8 ساعت دسر خوشمزه شما آماده خواهد بود. تنها لازم است کیک را با پلاستیک از ظرف خارج نموده و در ظرف موردنظر خود قرار دهید. شکلات های تختهای را رنده نموده و روی کیک را با آنها تزئین کنید.
کیک یخچالی شکلاتی با بیسکویت پتی بور
اگر به دسرهای شکلاتی علاقهمند هستید، تهیه یک کیک شکلاتی با بیسکویت پتی بور میتواند طعم کیک را برای شما چند برابر دلپذیرتر کند. بنابراین شما بهراحتی میتوانید از بین انواع کیک یخچالی، کیک یخچالی شکلاتی را بهراحتی در منزل تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی با بیسکویت پتی بور
- بیسکویت پتی بور ساده و کاکائویی 2 الی 3 بسته
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
- آرد سفید قنادی 2 قاشق غذاخوری
- کره 50 گرم
- شکر نصف لیوان
- شیر 2 لیوان
- وانیل به میزان لازم
- شکلات رنده شده یا اسمارتیز برای تزئین به میزان لازم
نحوه آماده سازی کیک یخچالی شکلاتی با بیسکویت پتی بور
- بهمنظور تهیه این کیک از انواع کیک یخچالی با بیسکویت ابتدا آرد و پودر کاکائو را الک کنید تا مخلوط یکدستی تهیه شود. شکر و شیر را نیز با یکدیگر مخلوط نموده و روی حرارت قرار دهید. توجه داشته باشید که در این مرحله باید موادی که روی حرارت قرار دادهاید را بهصورت مرتب هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
- آرد و پودر کاکائو را نیز آهستهآهسته به مخلوط شکر و شیر اضافه نمایید و مخلوط را بهصورت همزمان هم بزنید. وانیل را نیز درون قابلمه بریزید و ترکیب را به اندازهای هم بزنید که غلظتی مانند فرنی پیدا کند. سپس حرارت گاز را خاموش کنید و کره را به آن اضافه نمایید تا ذوب شود.
- در ظرف موردنظر خود یک لایه بیسکویت پتی بور بچینید و روی بیسکویتها سسی که تهیه نمودهاید را بریزید. به یاد داشته باشید که سس موردنظر باید کاملا داغ باشد. بنابراین اگر گرما خود را از دست داده و سرد شده است، باید آن را مجدد داغ کنید.
- در مرحله بعد از طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور یک لایه بیسکویت دیگر روی سس قرار دهید و مجدد روی آن را با سس بپوشانید. این کار را تا زمان تمام شدن بیسکویتها ادامه دهید؛ اما توجه داشته باشید که لایه آخر شما باید سس شکلات ریخته شود.
- ظرف را به مدت 24 ساعت درون یخچال قرار دهید تا سس کاملا به خورد بیسکویتها برود. پس از گذشت این مدت، کیک یخچالی شما آماده خواهد بود و میتوانید روی آن را با اسمارتیز یا شکلاتهای رنده شده تزئین کنید.
کیک یخچالی با بیسکویت خرد شده
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت خرد شده کمی متفاوتتر از نحوه تهیه انواع کیک یخچالی بهویژه کیک یخچالی معمولی است. بنابراین برای تهیه این کیک یخچالی از انواع کیک یخچالی باید مراحل را کمی متفاوتتر از دستورهای قبلی پیش ببرید.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی با بیسکویت خرد شده
- بیسکویت پتی بور 2 بسته
- شکر سه چهارم پیمانه
- پودر کاکائو نصف پیمانه
- قهوه یا آب 1 پیمانه
- کره دو سوم پیمانه
- گردو 150 گرم
- شکلات تختهای 120 گرم
- خامه 2 قاشق غذاخوری
- شیر نصف لیوان
نحوه آماده سازی کیک یخچالی با بیسکویت خرد شده
- برای تهیه این کیک خوشمزه و محبوب از انواع کیک یخچالی ابتدا بیسکویتها را با دست خرد نموده و درون یک کاسه بزرگ بریزید؛ اما توجه داشته باشید که لازم نیست بیسکویتها را خیلی پودر کنید. گردو را نیز مقداری با چاقو خرد نموده و به بیسکویت خرد شده اضافه کنید.
- شکر، پودر کاکائو، کره و آب یا قهوه دم کرده را درون یک قابلمه جداگانه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد به جوش بیاید. پس از به جوش آمدن مواد 5 الی 6 دقیقه منتظر بمانید تا مواد به قوام برسد. طی این مدت مرتب ترکیب تهیه شده را هم بزنید.
- سس شکلاتی داغ را از روی حرارت برداشته و روی بیسکویت خرد شده بریزید. سپس با استفاده از یک قاشق مواد را بهخوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا بیسکویت خرد شده و سس شکلات بهخوبی با یکدیگر ترکیب شوند. حال مخلوط بیسکویت خرد شده و شکلات را درون قالب بریزید. سپس با کف لیوان یا گوشت کوب به روی آن بکوبید تا مواد کاملا منسجم شود.
- در مرحله بعد از تهیه این کیک یخچالی با خامه، قالب را درون یخچال قرار داده و برای آمادهسازی گاناش شکلاتی آماده شوید. بهمنظور آمادهسازی گاناش شکلاتی، شکلات تختهای را با چاقو خرد نموده و درون یک کاسه بریزید. سپس شیر را درون قابلمه ریخته و خامه را به آن اضافه کنید. سپس آنها را با یکدیگر هم بزنید تا خامه در شیر سرد حل شود.
- قابلمه را روی حرارت قرار داده و پیش از اینکه شروع به جوشیدن کند، آن را از روی حرارت بردارید. شیر داغ را روی شکلات خرد شده بریزید و هم بزنید تا شکلات کاملا در شیر حل شود. کیک را از یخچال خارج نموده و گاناش تهیهشده را روی کیک بریزید. سپس با پشت قاشق یا یک لیسک گاناش را روی سطح کیک صاف کنید و کیک را مجدد درون یخچال قرار دهید. توجه داشته باشید که کیک باید به مدت 3 الی 4 ساعت در یخچال قرار گیرد تا به میزان کافی سفت و منسجم شود.
کیک یخچالی قالبی میوه ای
اگر به تهیه و پخت کیکهای میوهای علاقهمند هستید، میتوانید از طرز تهیه کیک یخچالی با موز و گردو یا برخی از میوههای دلخواه خود بهره بگیرید. تنها لازم است که میوه موردنظر خود را به طرز تهیه این نوع از انواع کیک یخچالی بیفزایید.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی قالبی میوه ای
- بیسکویت پتی بور 1 الی 2 بسته
- میوه دلخواه چند برش
- خامه صبحانه 100 گرم
- پودر ژله با طعم میوه موردنظر 1 بسته
- شکر 2 الی 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک یخچالی قالبی میوه ای
- در ابتدا برای پخت این کیک میوهای که یکی از انواع کیک یخچالی پرطرفدار محسوب میشود، باید درون قالبی که انتخاب نمودهاید، سلفون یا نایلون پهن کنید. بهگونهای که لبههای نایلون از دیوارههای قالب بالاتر بیاید. درادامه خامه صبحانه و شکر را با همزن دستی یا برقی بهخوبی با یکدیگر ترکیب کنید و تکههای میوه مورد نظرتان را به آن اضافه نمایید.
- در ادامه پودر ژله را به یک لیوان آب جوش اضافه نموده و به روش بن ماری بهخوبی حل کنید. سپس اجازه دهید که محلول تهیه شده کاملا سرد شود و از دما بیفتد. سپس آن را به مواد ترکیبشده اضافه نموده و هم بزنید.
- در مرحله بعد درون قابلمه را بهصورت لایهلایه با این مواد و یک ردیف از بیسکویت پتی بور پر کنید و قالب را به مدت حداقل 2 ساعت درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت این مدت قالب را از یخچال خارج نموده و با استفاده از نایلونی که از قبل در قالب پهن کرده بودید، این کیک یخچالی را بهآرامی از قالب خارج و در ظرف مورد نظر خود سرو کنید.
کیک یخچالی با نشاسته و ژله
استفاده از ژله در کنار انواع دیگر دسرها همچون کیک یخچالی سبب میشود که بتوانید کیکهایی با طعم و مزه بینظیر و بینهایت خوشمزه تهیه کنید. درواقع ژله بهدلیل ظاهری که دارد به شما اجازه میدهد که خلاقیت زیادی را در تهیه آن بهکار گیرید و با انواع کیکها ترکیب نمایید. بنابراین اگر بهدنبال دسری هستید که بتوانید برای تهیه آن از ایدههای بیشتری استفاده کنید، کیک یخچالی با نشاسته و ژله بهترین انتخاب برایتان خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی با نشاسته و ژله
- بیسکویت پتی بور 2 بسته
- پودر ژله 1 بسته
- نشاسته ذرت 2 قاشق غذاخوری
- شیر 1 پیمانه
- شکر نصف پیمانه
- کره 20 گرم
- آرد 2 قاشق غذاخوری
- وانیل به میزان لازم
نحوه آماده سازی کیک یخچالی با نشاسته و ژله
- در اولین مرحله از طرز تهیه کیک یخچالی با ژله و نشاسته ابتدا باید مواد وسط کیک را آماده سازید. بههمین منظور 4 قاشق شیر را در یک ظرف مناسب ریخته و آرد را روی آن بریزید. مواد را کاملا با یکدیگر ترکیب کنید و در ادامه نشاسته ذرت را نیز به آنها اضافه نمایید. توجه داشته باشید که در این مرحله نباید از شیر گرم استفاده کنید.
- سپس شکر و شیر را نیز پس از یکدست شدن مواد به آن اضافه نموده و مجددا هم بزنید. حال ظرف حاوی مواد را روی حرارت قرار دهید و تا زمانیکه مخلوط غلیظی بهدست آید، بههم زدن ادامه دهید.
- در مرحله بعد از طرز تهیه این کیک از انواع کیک یخچالی یک قالب مناسب انتخاب نموده و درون آن مقداری کره آب شده بریزید. در کف ظرف نایلون پهن کنید و بیسکویتها را روی آن بچینید.
- حال کرمی که در مرحله قبلی آماده کرده بودید را روی بیسکویتها بریزید و مجدد ادامه بیسکویتها را بچینید. این کار را تا زمانیکه بیسکویتها به اتمام برسند، انجام دهید. مرحله آخر را با ریختن کرم تهیه شده روی بیسکویتها به پایان برسانید و سپس قالب را درون یخچال قرار دهید.
- پس از گذشت 3 ساعت ظرف را از یخچال خارج کنید و در همین حین پودر ژله را ذوب نمایید. سپس ژله ذوبشده را روی کیک یخچالی خود بریزید. درنهایت پس از بسته شدن ژله، کیک شما آماده سرو خواهد بود.
برای پخت یه کیک خوشمزه کافی شاپی، این رسپی رو از دست نده: طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به سبک کافی شاپی
چیز کیک یخچالی
چیز کیک یخچالی همیشه طرفداران مخصوص به خود را داشته و شما میتوانید با تهیه مواد اولیه مورد نیاز آن یک کیک یخچالی خوشمزه و درعینحال مناسب را برای مهمانیها و مجالس خود تهیه کنید؛ اما توجه داشته باشید درصورتیکه تمایل به تهیه چیز کیک یخچالی را داشتید، باید نکات ریز و مهم این نوع از انواع کیک یخچالی را بهخوبی فرا بگیرید.
مواد لازم برای تهیه چیز کیک یخچالی
- بیسکوییت شکلاتی پتی بور 2 بسته
- پنیر ماسکار پونه 200 گرم
- کره 100 گرم
- خامه صبحانه 200 گرم
- پودر قند 3 قاشق غذاخوری
- کاکائو نصف الی 1 قاشق غذاخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری
- شکلات صبحانه فندقی 1 قاشق غذاخوری
- آب برای پودر ژلاتین نصف پیمانه
- شکلات تخته ای 150 گرم
- شکلات تختهای سفید برای تزئین 50 گرم
طرز تهیه چیز کیک یخچالی
- بهمنظور تهیه این کیک یخچالی خوشطعم و پرطرفدار ابتدا باید بیسکویتهای پتی بور را خرد کنید. برای انجام این کار بیسکویتهای کاکائویی را بههمراه پودر قند و کره درون یک میکسر ریخته و آنها را با یکدیگر ترکیب نمایید تا مخلوط یکدستی حاصل شود.
- سپس قالبی که قصد دارید چیز کیک را در آن تهیه کنید، با مقداری روغن یا کره چرب نمایید. مخلوط بیسکویت خرد شده را به آن بیفزایید و با استفاده از یک قاشق آن را فشرده و صاف کنید. سپس قالب را به مدت 1 ساعت درون یخچال قرار دهید.
- در ادامه یک کاسه جداگانه برداشته و شیر و شکلات را در آن بریزید. سپس با استفاده از بخار آب شکلات را بهصورت غیرمستقیم ذوب نمایید. مواد درون کاسه را هم بزنید تا مخلوط یکدستی حاصل شود. در ادامه بعد از این که پنیر و خامه را با مخلوطکن هم زدید و به میزان لازم فرم گرفتند، آنها را به کاسه شیر و شکلات بیفزایید.
- پودر ژلاتین را در یک پیمانه آب ریخته و هم بزنید تا بهخوبی حل شود. سپس آن را به کاسه حاوی پنیر، شیر و شکلات بیفزایید و با همزن مواد را با یکدیگر ترکیب کنید.
- در مرحله بعد خامه را نیز به مخلوط موجود در کاسه بریزید و مجدد مواد را با یکدیگر مخلوط نمایید. سپس قالب چیز کیک را از یخچال خارج کنید و مایه چیز کیک را بر روی آن بریزید. در ادامه با پشت قاشق یا کفگیر آن را صاف کنید و مجدد قالب چیز کیک را به مدت 3 الی 4 ساعت درون یخچال بگذارید. پس از گذشت این مدت چیز کیک را از یخچال خارج نموده و با شکلات مایع، گردو و فندق تزئین کنید.
عصرونه چی بخوریم؟ طرز تهیه کیک ساده خانگی | مخصوص مهمانی و عصرانه
کیک یخچالی هویج با بیسکویت پتی بور
اگر قصد تهیه یک کیک یخچالی خاص، خوشطعم و خوش عطر را دارید، کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور و هویج یکی از بهترین گزینهها برای شما محسوب میشود. بنابراین توصیه میکنیم با تهیه این کیک یخچالی خوشمزه از انواع کیک یخچالی یک تغییر بینظیر و تکرار نشدنی به دسرهای خانگی خود بدهید.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی هویج با بیسکویت پتی بور
- بیسکوییت پتی بور 2 بسته
- هویج 500 گرم
- آب سرد 1 لیوان
- شکر دوسوم لیوان
- گلاب 2 قاشق غذاخوری
- پودر هل 1 قاشق چایخوری
- نشاسته ذرت 3 قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک یخچالی هویج با بیسکوییت پتی بور
- بهمنظور تهیه این کیک از انواع کیک یخچالی بدون فر ابتدا هویجها را پوست بگیرید و مقداری خورد کنید. سپس هویجهای خرد شده را در آب جوش بریزید و منتظر بمانید تا کاملا پخته و نرم شوند. پودر هل و شکر را نیز روی هویجها بریزید.
- در مرحله بعد نشاسته را بههمراه آب سرد مخلوط نموده و به هویج اضافه کنید. سپس ترکیب تهیه شده را روی حرارت قرار دهید و آن را بهصورت مداوم هم بزنید تا کاملا غلیظ و یکدست شوند. درنهایت نیز گلاب را به مواد درون قابلمه اضافه کنید.
- سپس مواد را از روی حرارت بردارید و یک قالب برای کیک یخچالی خود آماده سازید. در کف قالب یک لایه بیسکویت و یک لایه پوره هویج که آماده کردهاید را بچینید. این کار را تا زمانیکه پوره هویج شما و بیسکویتها به اتمام برسند، انجام دهید؛ اما توجه داشته باشید که در لایه آخر باید از پوره هویج استفاده کنید. پس از اتمام این مرحله کیک خود را حدود 6 الی 7 ساعت در یخچال قرار دهید تا آماده سرو شود.
با این کیک لذیذ از مهمونات پذیرایی کن؟ طرز تهیه کیک گردو با ۷ روش
سخن پایانی
در این مقاله به معرفی 7 مدل از بهترین انواع کیک یخچالی پرداختیم. حال شما میتوانید با استفاده از کیکهای معرفیشده یک دسر خوشمزه، جدید و درعینحال محبوب را برای خانواده، دوستان و مهمانان خود تهیه سازید. کیکهای یخچالی بدون شک یکی از خوشمزهترین انواع دسرها در سراسر دنیا شناخته میشوند که شما میتوانید با مواد اولیه متنوعی تهیه و در انواع جشنها و دورهمیها از طعم دلپذیر آنها لذت ببرید.