طرز تهیه موچی کره ای بدون فر با گاز | آموزش مرحله به مرحله
یکی از دسرهای بسیار خوشمزه ژاپنی که طرفداران بسیار زیادی در سراسر جهان دارد، موچی کره ای است. این دسر به دلیل چسبندگی زیاد برای افراد مسن و کودکان زیاد مناسب نیست. البته این بدین معنی نیست که این افراد باید از مصرف این دسر خودداری کنند. بلکه بدین معنی است که کودکان و افراد مسنی که از بیماریهای خاصی رنج میبرند، در صورت علاقه به مصرف این خوراکی خوشمزه حتما سلامت خود را در نظر بگیرند. اگر دوست دارید با طرز تهیه موچی کره ای آشنا شوید، مطالعه این مطلب مجله مامی کوکینگ میتواند به شما بسیار کمک کند.
طرز تهیه موچی کره ای به روش اصلی
هنگامی که سخن از موچی کرهای میشود، بسیاری از افراد دوست دارند بدانند که راحت ترین روش پخت موچی کدام است؟ و چگونه میتوان این دسر را بدون دردسر و حتی بدون وجود فر پخت؟!
این شیرینی با چای میچسبه: طرز تهیه شیرینی نارگیلی لذیذ با فر
برای تهیه این دسر در ابتدا لازم است تا مواد مورد نیاز را آماده کنید. از مهمترین مواد مورد نیاز برای طرز تهیه موچی کره ای میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
- آرد برنج گلوتینوس: 200 گرم
- توت فرنگی و خامه برای مغز موچی: به تعداد لازم
- رنگ خوراکی
- پودر قند: 5 قاشق غداخوری
- آب: 180 میلی گرم
مراحل طرز تهیه موچی کره ای
تهیه این دسر طی چند مرحله انجام میگیرد. در اولین مرحله لازم است تا آرد برنج را حداقل دو بار الک کنید و همراه با ۵ قاشق پودر قند درون قابلمه بریزید. یک پیمانه آب و چند قطره رنگ خوراکی اضافه کنید. ظرف را روی حرارت بگذارید تا خمیری چسبنده ایجاد شود.
مقداری آرد برنج به خمیر اضافه کنید و ورز دهید. خمیر به دست آمده در این مرحله را به چند قسمت مجزا تقسیم بندی و هر قسمت را با کمک گرفتن از وردنه کمی باز کنید. حالا میتوانید هر چه را که دوست دارید به عنوان مغز درون این خمیرهها جایگذاری کنید. توت فرنگی گزینه مناسبی است.
برای عصرانه شیرینی کشمشی بپز: طرز تهیه شیرینی کشمشی ترد و خوش مزه در خانه، با فر و بدون فر
اگر دوست دارید از طرز تهیه موچی ساده بدون مغز اطلاع یابید، باید بدانید که تمامی مراحل بیان شده را انجام میدهید اما در مرحله آخر هیچ چیز را به عنوان مغز درون خمیر جایگذاری نمیکنید.
پخت موچی با آرد ایرانی
اگرچه بسیاری از افراد دوست دارند از طرز تهیه موچی با آرد ایرانی اطلاع یابند؛ اما باید بگوییم که امکان آمادهسازی این دسر با این نوع آرد فراهم نیست. چرا که این دسر خوشمزه ژاپنی تنها با آرد برنج و گندم قابل آمادهسازی است.
برای عید امسال، خودت تو خونه شیرینی درست کن: آموزش گام به گام طرز تهیه شیرینی نخودچی خانگی خوشطعم
در واقع میتوان گفت که آرد برنج، آرد اصلی مورد نیاز برای آماده سازی این دسر است. اما در صورت نبود این آرد امکان استفاده از آرد گندم نیز وجود دارد.
جمع بندی
در این مقاله در رابطه با طرز تهیه موچی کره ای صحبت کردیم و اطلاعاتی را که لازم بود علاقهمندان به این دسر بدانند در اختیارشان قرار دادیم. اگر به فکر آمادهسازی این دسر و مصرف آن هستید، بهتر است تمامی نکات ایمنی را در نظر بگیرید تا هیچ مشکلی برای شما پیش نیاید. البته این نکته را نیز در نظر داشته باشید که همیشه همه کسانی که از این دسر ژاپنی را مصرف میکنند، دچار چسبندگی در ناحیه گلوی خود نمیشوند.
سوالات متداول در رابطه با موچی کره ای
چرا موچی خطرناک است؟
چسبندگی بالای این دسر ممکن است برای برخی خطرناک باشد، زیرا اگر به درستی جویده نشود، امکان خفگی وجود خواهد داشت.
آیا میتوان موچی بدون آرد گلوتینوس درست کرد؟
بله؛ اگر چه بهتر است موچی با آرد برنج با همان گلوتینوس آماده شود. اما میتوان این دسر را با آرد گندم نیز آماده کرد.
پخت موچی بدون نشاسته ذرت امکان پذیر است؟
بله این دسر را با نشاسته معمولی نیز میتوان درست کرد.
آیا موچی بدون فر پخته میشود؟
بله در صورت عدم دسترسی به فر موچی را میتوان در قابلمه نیز درست کرد.
آیا میتوان موچی بدون آرد برنج درست کرد؟
تنها زمانی میتوانید موچی را بدون آرد برنج درست کنید که به جای این آرد از آرد گندم یا گلوتینوس استفاده شود.
موچی با آرد گندم خوشمزه میشود؟
بله موچی درست شده با آرد گندم نیز طعم بسیار خوبی دارد.