طرز تهیه آلو گوبی | غذای هندی با گل کلم
آلو گوبی یک غذای بسیار خوشمزه هندی بوده که با ترکیب گل کلم با دیگر سبزیجات تهیه میشود. این غذای گیاهی و در عین حال پرادویه، بسیار ساده بوده و عطر و طعم خوبی دارد. ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه آلو گوبی را صورت کامل و مرحله مرحله برای شما بیان کنیم. چنانچه از طرفداران غذاهای هندی هستید، مطالعه این مطلب از مجله آشپزی مامی کوکینگ را از دست ندهید.
فهرست محتوا
مواد لازم برای پخت آلو گوبی
مواد مورد نیاز طرز تهیه آلو گوبی برای ۴ نفر:
- گل کلم: ۵۰۰ گرم
- سیب زمینی: ۳ عدد متوسط
- گوجه فرنگی: ۴ عدد
- پیاز: ۱ عدد
- سیر: ۲ حبه
- زنجبیل تازه: ۱ تکه کوچک
- رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری
- ادویه گرام ماسالا: ½ قاشق چایخوری
- فلفل قرمز: ½ قاشق چایخوری
- روغن: به مقدار لازم
- نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید: طرز تهیه دمپخت شوید باقلا مجلسی به روش رستورانی
مراحل تهیه آلو گوبی
- ابتدا سیب زمینیها را به همراه ۲ لیوان آب داخل یک قابلمه ریخته و آن را بر روی حرارت قرار دهید. سپس اجازه دهید سیب زمینیها به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه به طور کامل بپزند. بعد از گذشت این زمان و پخته شدن سیب زمینی ها، آنها را پوست گرفته و در همین حین گل کلمها را نیز به صورت گلهای کوچک و یکدست خرد کنید.
- در مرحله بعدی از طرز تهیه آلو گوبی، یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر کنید و بر روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب جوش بیاید. سپس ۱ قاشق چایخوری نمک را نیز به آن اضافه کنید. زمانی که آب جوش آمد، گل کلمها را به آن بیفزایید.
- ۱۵ دقیقه صبر کنید. سپس گل کلمها را از آب جوش بیرون آورده و آبکشی کنید. سپس یک تابه مناسب را بر روی حرارت قرار داده و پیاز را به همراه کمی روغن به تابه اضافه کنید.
- پیاز را به خوبی تفت دهید تا سبک شود. در ادامه سیر و زنجبیل را رنده کرده و به همراه ادویهها به تابه اضافه نمایید. حالا مواد را چند دقیقه تفت دهید تا عطر آنها خارج شود. سپس سیب زمینی و گل کلم را اضافه کنید.
- در این مرحله باید مواد را به خوبی تفت دهید تا با هم ترکیب شوند و حالت یکدستی به خود بگیرند. در ادامه رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید تا به خوبی سرخ شوند و خامی آنها به طور کامل گرفته شود.
- گوجه فرنگیها را داخل تابه رنده کنید و آب لیمو ترش را در ادامه بیفزایید. حالا مواد را به خوبی تفت دهید تا یکدست شوند. سپس طعم غذا را چشیده و به مقدار دلخواه به آن نمک و ادویه اضافه کنید.
- در مرحله آخر از طرز تهیه آلو گوبی، درب تابه را بگذارید و صبر کنید غذا با حرارت ملایم جا بیفتد. بعد از اینکه آلو گوبی به روغن افتاد، مقداری جعفری یا گشنیز را خرد کرده و بر روی آن بریزید. شما میتوانید این غذای بسیار خوشمزه را با نان سرو کنید. نوش جان.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه خوراک جگر مرغ ؛ غذای ساده، خوشمزه و پرخاصیت
مهمترین نکات طرز تهیه آلو گوبی
- طعم این غذای هندی باید تند باشد. در نتیجه بهتر است مقداری فلفل قرمز را متناسب با ذائقه خود استفاده کنید.
- این امکان وجود دارد که در پایان مراحل تهیه آلو گوبی، کمی پودر شنبلیله خشک نیز به آن اضافه کنید.
- پیشنهاد میکنیم سیب زمینیها را زیاد له نکنید تا بتوانید برشهای لازم را انجام دهید.
جمعبندی
یکی از خوش طعمترین غذاهای هندی، آلو گوبی است که پرادویه بوده و با چشیدن آن، طعم ادویههای متنوع را احساس خواهید کرد. ما در این مقاله طرز تهیه آلو گوبی را بیان کردیم. امیدواریم مطالب فوق برای شما مفید بوده باشد. برای دسترسی به دستورپخت سایر غذاها، کافی است به بخش مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ سر بزنید تا حجم بزرگی از مطالب مربوط به طرز تهیه خوراکی ها، دسرها و غذاهای محلی و بین المللی را مشاهده کنید.