طرز تهیه انواع سالاد اندونزی برای مهمانی و دورهمی
سالادها به عنوان یکی از محبوبترین پیش غذاهای سبک هستند که در مهمانیها و دورهمیهای دوستانه و خانوادگی نیز سرو میشوند. سالاد به عنوان یکی از متنوعترین پیشغذاها و غذاهای سبک شناخته میشود که از جمله خوشمزهترین انواع آن میتوان به سالاد اندونزی اشاره کرد. انواع سالاد اندونزی یکی از خوش طعمترین سالادهایی است که میتوانید برای مهمانی و دورهمی خود تدارک ببینید. این سالاد به روشهای مختلفی تهیه میشود که مطابق با سلیقه خود و مهمانان میتوانید هر یک از انواع آن را تهیه کنید. اگر شما نیز قصد تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی و دورهمی را دارید، تا انتها این مقاله از مجله مامی کوکینگ همراه باشید.
فهرست محتوا
سالاد اندونزی ساده برای دورهمی های دوستانه
اگر قصد دارید برای دورهمیهای دوستانه و صمیمی خود یکی از راحتترین و خوشمزهترین سالادها را تهیه کنید، سالاد اندونزی ساده یکی از بهترین گزینهها برای شما است. از آنجایی که در این سالاد از مواد غذایی مختلفی استفاده میشود، همه افراد با هر سلیقهای که دارند، از طعم بینظیر آن لذت خواهند برد.
مواد موردنیاز برای تهیه سالاد اندونزی ساده
- ذرت: 1 پیمانه
- هویج: 2 عدد
- کالباس: 1 پیمانه
- خیارشور: 2 عدد
- نخود فرنگی: نصف پیمانه
- کلم قرمز خرد شده: 1 پیمانه
- کلم سفید خرد شده: 2 پیمانه
- سس مایونز: به میزان دلخواه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
برای جشنواره مدرسه چی بپزم؟ بهترین غذا برای جشنواره غذا در مدرسه
نحوه تهیه سالاد اندونزی ساده
- در مرحله اول شما باید پوست هویجها را گرفته و آن را در یک ظرف مناسب به صورت خلالی رنده کنید. سپس کلمها را شسته و درون یک آبکش قرار دهید تا آب آنها به طور کامل خارج شود. پس از انجام این کار باید کلم قرمز و سفید را به صورت خلالی و نازک خرد کنید.
- در این مرحله باید خیارشور ها را به صورت نازک خرد کرده و سپس آن را کمی فشار دهید تا آب آن کاملا خارج شود. این کار سبب میشود که سالاد شما آبکی نشود. در گام بعدی باید کالباسها را نیز به صورت نازک خرد کرده و همه مواد را درون یک ظرف بزرگ با یکدیگر مخلوط کنید.
- سپس میتوانید از کنسرو آماده ذرت یا نخود فرنگی آبپز شده استفاده کنید. اگر قصد استفاده از کنسرو آماده را دارید، ابتدا آب آن را خارج کرده و سپس مواد دیگر را اضافه کنید.
- پس از اضافه کردن ذرت و نخودفرنگی باید چند قاشق سس مایونز را درون ظرفی مناسب ریخته و کمی نمک و فلفل را روی آن بریزید. شما میتوانید با استفاده از آب سس را رقیق کنید. پس از ترکیب کردن سس نوبت آن رسیده است که آن را روی سالاد ریخته و با مواد به خوبی مخلوط کنید.
سالاد اندونزی با کشمش و گردو
سالاد اندونزی با کشمش یکی از خوشمزهترین انواع سالاد اندونزی است که با طعم بینظیر خود توانسته است نظر بسیاری از افراد را جلب کند. این سالاد به عنوان یکی از بهترین پیش غذاها در مهمانیها و دورهمیهای دوستانه و خانوادگی به شمار میرود.
مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو
- هویج: 2 عدد
- خیارشور: 4 عدد
- نخودفرنگی و ذرت: نصف فنجان
- کلم سفید: 2 فنجان
- کلم قرمز: 1 فنجان
- سوسیس: نصف پیمانه
- سس مایونز: نصف فنجان
- کشمش: به میزان دلخواه
- نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
نحوه تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو
- برای تهیه سالاد اندونزی با کشمش ابتدا باید کلمها را بشویید. پس از شستن کلمها آنها را به شکل رشتهای خرد کنید. برای این کار میتوانید از یک رنده بزرگ کمک بگیرید. پس از خرد کردن کلمهای سفید و قرمز آنها را درون یک کاسه بزرگ بریزید.
- در مرحله بعدی باید نخود و ذرت موردنیاز سالاد اندونزی با کشمش و گردو را بپزید. پخت نخود و ذرت زمان زیادی نمیبرد. با این وجود میتوان از کنسروهای آماده نیز استفاده کرد. البته اگر میخواهید خود نخود و ذرت را در خانه بپزید، باید کمی نمک به آن اضافه کنید.
- مرحله بعدی نوبت به آماده کردن هویجها میرسد. شما برای سالاد اندونزی با کشمش و گردو میتوانید از هویج پخته یا خام استفاده کنید. اگر میخواهید ظاهری جذاب به سالاد خود ببخشید، بهتر است هویجها را همانند کلمها به صورت رشتهای خرد کنید. بنابراین برای خرد کردن هویجها به صورت رشتهای بهتر است از هویج خام بهره ببرید. درصورتیکه قصد پخت هویج ها را دارید، بهتر است آن را بخارپز کنید.
- در این مرحله نوبت آن رسیده است که خیارشور و سوسیس را به سالاد اندونزی اضافه کنید. البته پیش از اضافه کردن خیارشور و سوسیس به این سالاد سوسیسها را با پوست داخل قابلمه آب انداخته و آنها را بپزید. سپس خیارشورها را ریز کرده و پس از پخته شدن سوسیسها آنها را به صورت رشتهای برش دهید. وجود سوسیس و خیارشور در سالاد اندونزی طعم بینظیری به این سالاد میبخشد.
- حال نوبت آن رسیده است که سس این سالاد اندونزی را آماده کنید. برای تهیه سس این سالاد کافی است درون سس مایونز کمی نمک و فلفل بریزید. پس از اضافه کردن ادویهها آن را آنقدر هم بزنید تا سس یکدست شود.
- پس از اینکه تمامی موادی که نیاز به پخته شدن یا خرد شدن داشتند را تهیه کرده و آنها را با یکدیگر مخلوط کردید، نوبت آن رسیده که کشمش و گردو را درون سالاد بریزید. بنابراین در مرحله پایانی کشمشهای بدون دم را درون مخلوط ریخته و بدون آنکه مواد سالاد له شوند، آنها را هم بزنید. برای این که سالاد طعم بهتری داشته باشد و آن را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید. پس از گذشت 2 ساعت میتوانید سالاد اندونزی آماده و خوشمزه خود را نوش جان کنید.
سالاد اندونزی با مرغ
سالاد اندونزی با مرغ یکی از بهترین انواع سالاد اندونزی برای مهمانی است. شما میتوانید در این سالاد به سلیقه خود مرغ را ریش ریش کرده یا گریل کنید. همچنین میتوانید مرغ را به صورت مکعبی خرد کرده و درون سالاد بریزید. اگر میخواهید به تزیین سالاد اندونزی برای مهمانی بپردازید، میتوانید این سالاد را با سبزیجات مختلف تزیین کنید.
مواد موردنیاز برای تهیه سالاد اندونزی با مرغ
- سینه مرغ: 1 عدد
- هویج پخته شده: یک دوم پیمانه
- خیارشور: 4 عدد
- ماست: یک دوم پیمانه
- کلم سفید: یک دوم بوته
- کلم بنفش: یک دوم بوته
- نخودفرنگی و ذرت: 1 پیمانه
- لیموترش تازه: 1 عدد
- سس مایونز: 3 قاشق غذاخوری
- سس خردل: به میزان دلخواه
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
این آش ساده و کم هزینه برای عصرانه عالیه: طرز تهیه آش ساده به 3 روش ساده و فوری برای مهمانی
نحوه تهیه سالاد اندونزی با مرغ
- برای تهیه سالاد اندونزی ابتدا باید مرغ را بپزید. شما میتوانید در این مرحله به دو صورت مرغ را بپزید. اولین روش این است که مرغ را 4 قاچ کرده و به همراه پیاز، نمک و فلفل سیاه و برگ بو را درون یک آب جوش بریزید تا پخته شود. پس از پخت میتوانید مرغ را ریش ریش یا خرد کنید. همچنین میتوانید مرغ را با استفاده از ادویههای دلخواه مزهدار کرده و در تابه گریل سرخ کنید. درنهایت میتوانید مرغ را برش بزنید.
- هنگامی که مرغ را به صورت دلخواه آماده کردید، نوبت آن رسیده است که هویج را آبپز کرده و آن را به صورت نگینی خرد کرده یا به صورت نواری برش بزنید. سپس خیارشور را شسته و به صورت نگینی خرد کنید.
- در این مرحله نوبت به مخلوط کردن مواد رسیده است. بنابراین داخل یک کاسه بزرگ مرغ را همراه با خیارشور، نخود و هویج بریزید. سپس کلم بنفش و سفید را شسته و آنها را به صورت خلالی خرد کرده یا رنده کنید. درنهایت کلم بنفش و سفید را به کاسه اضافه کرده و همه مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
سالاد اندونزی با کالباس
از محبوبترین انواع سالاد اندونزی، میتوان به سالاد اندونزی با کالباس اشاره کرد. سالاد اندونزی با کالباس با طعم بینظیر خود سبب شده است که همه افراد در همه سنین عاشق طعم آن باشند. بنابراین این سالاد به عنوان یکی از پیش غذاهای همهپسند در مهمانیها شناخته میشود. اگر قصد تهیه سالاد خوشمزهای را دارید که به سرعت آماده شود، تهیه سالاد اندونزی با کالباس یکی از بهترین گزینهها برای شما است.
مواد لازم برای تهیه سالاد اندونزی با کالباس
- کلم سفید: 2 پیمانه
- کلم قرمز: 2 پیمانه
- خیارشور: نصف پیمانه
- نخودفرنگی: نصف پیمانه
- ذرت شیرین: نصف پیمانه
- هویج متوسط: 2 تا 3 عدد
- کالباس گوشت یا مرغ: نصف پیمانه
- سس مایونز: 4 قاشق غذاخوری
- آب لیمو: 3 قاشق غذاخوری
- ماست چکیده: 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
- آویشن: به میزان دلخواه
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد اندونزی با کالباس
- برای تهیه سالاد اندونزی با کالباس مراحل سختی را در پیش ندارید. برای درست کردن این سالاد ابتدا باید کلمهای سفید و قرمز و هویجهای پوست کنده شده را به صورت خلالی و نازک خرد کنید. همچنین باید ژامبونها و خیارشور را به صورت مکعبی و درشت حاضر نمایید.
- اگر از کنسرو ذرت و نخودفرنگی استفاده میکنید، باید آب آنها را به صورت کامل بگیرید. در غیر این صورت اگر میخواهید ذرت و نخودفرنگی را در منزل آماده کنید، باید آن را همراه آب و نمک درون یک قابلمه ریخته و اجازه دهید به مدت 30 دقیقه بپزند. پس از گذشت 30 دقیقه یکی از نخود فرنگیها را امتحان کنید تا از پخته شدن آنها مطمئن باشید. سپس ذرت و نخودفرنگی را آبکش کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند.
- خوشمزگی سالاد اندونزی تا حد بسیاری به سس آن بستگی دارد. در مرحله بعد باید سس این سالاد را آماده کنید. برای تهیه سس سالاد اندونزی درون یک ظرف کوچک سس مایونز، شکر، روغن زیتون، آب لیمو، ماست آویشن، نمک و فلفل سیاه را ریخته و با هم مخلوط کنید.
- در مرحله پایانی نوبت به ترکیب کردن مواد سالاد اندونزی میرسد. برای انجام این کار همه مواد را در یک ظرف بزرگ ریخته و آن را خوب هم بزنید تا همه مواد سالاد به سس آغشته شود شوند. سپس برای جا افتادن سالاد آن را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید. پس از گذشت یک ساعت، سالاد اندونزی شما آماده نوش جان کردن است.
ناهار چی بپزم؟ طرز تهیه جوجه کباب رستورانی در منزل
نکات مهم تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی و دورهمی
اگر قصد تهیه سالاد اندونزی با کشمش و گردو را داشته و تمایل دارید که طعم کشمش را همراه با سالاد احساس کنید، باید از یک الی دو ساعت قبل کشمشها را خیس کنید. در این صورت میتوانید کشمش خیس خورده را به سالاد اضافه کرده و از طعم آن لذت ببرید. همچنین میتوانید از یک ساعت قبل کشمشها را همراه با سس مایونز، نمک و فلفل سیاه، سرکه و سایر ادویههای دلخواه مخلوط کرده و آن را به مدت یک ساعت درون یخچال قرار دهید.
اگر قصد استفاده از سس مایونز را ندارید، میتوانید از ماست در این سالاد بهره ببرید. درصورتی که قصد تهیه سالاد اندونزی برای مهمانی و دورهمی را دارید و میخواهید آن را به صورت قالبی سرو کنید، میتوانید از یک قالب مستطیل شکل استفاده کنید. برای انجام این کار سطح قالب را مرطوب کرده و یک کیسه فریزر داخل قالب قرار داده و مواد سالاد آماده شده را درون قالب بریزید. سپس با استفاده از قاشق سطح آن را فشرده و صاف کنید.
پس از گذشت 2 الی 3 ساعت میتوانید سالاد را از قالب خارج کرده و نوش جان کنید. اگر از دوستداران شوید و جعفری هستید، میتوانید به مقدار دلخواه از آن در سالاد بهره ببرید. همچنین برای تزیین سالاد اندونزی میتوانید از فلفل دلمههایی در چند رنگ استفاده کنید تا سالاد ظاهر زیباتری داشته باشد.
جمع بندی
انواع سالاد اندونزی یک پیشغذا بسیار سالم بوده که میتوانید از آن در مهمانیها و دورهمیهای خود استفاده کنید. برای تهیه این سالاد میتوانید از مواد خام متنوعی همچون سبزیجات، کالباس، مرغ و… بهره ببرید. ازآنجاییکه این سالاد حاوی ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها است، به عنوان یک پیشغذا بسیار سالم شناخته میشود. همچنین شما میتوانید با تهیه سالاد اندونزی برای 20 نفر با استفاده از سبزیجات مختلف، مرغ و… آن را برای مهمانیها و دورهمیهای خود آماده کنید و اوقات بسیار خوشی را برای میهمانان رقم بزنید.