طرز تهیه پودینگ گندم مجلسی و ساده به 2 روش
ممکن است شما نیز به دنبال یک دسر خوشمزه برای مهمانی خود باشید. پودینگ گندم یک پیشنهاد عالی برای پذیرایی از مهمانانتان به حساب میآید. این دسر طعم بسیار خوبی دارد و در مناسبتهای خاص تهیه میشود. ما در ادامه طرز تهیه پودینگ گندم را به صورت مرحله مرحله بیان کردیم. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.
فهرست محتوا
مواد لازم برای پخت پودینگ گندم
- شیر: یک لیتر
- آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری
- گندم پوست کنده: ۲۰۰ گرم
- گلاب: ۲ قاشق غذاخوری
- عرق نعنا: ۵ قاشق غذاخوری
- پودر هل: ½ قاشق چایخوری
مراحل تهیه پودینگ گندم
- ابتدا گندم را در یک کاسه مناسب بریزید و سپس مقداری آب به آن اضافه کنید تا روی گندم به خوبی پوشیده شود. سپس اجازه دهید که گندم به مدت ۲ روز خیس بخورد.
- در مرحله بعدی زمانی که گندم به خوبی خیس خورد آن را آبکشی کنید و به همراه یک لیتر آب درون یک قابلمه مناسب بریزید. در ادامه قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و اجازه دهید گندم به خوبی بپزد و لعاب بیندازد.
- زمانی که آب درون قابلمه کشیده شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته و یک لیوان شیر به گندم اضافه کنید. سپس در قابلمه را بگذارید و آن را به مدت یک شب داخل یخچال قرار دهید تا شیر جذب گندم شود.
- در این مرحله از طرز تهیه پودینگ گندم، باید پس از گذشت زمان بیان شده، باقی مانده شیر را به قابلمه اضافه کنید. حالا قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید و صبر کنید که پودینگ به غلظت مناسب برسد. در ۲۰ دقیقه پایانی پخت پودینگ، گلاب و عرق نعنا را با یکدیگر ترکیب کنید. حالا یک لیوان شیر را به همراه آرد برنج به ترکیب گلاب و عرق نعنا اضافه کنید و به خوبی ترکیب نمایید. سپس آنها را به قابلمه بیفزایید.
- در مرحله آخر، پودینگ را به خوبی مخلوط کنید و اجازه دهید تا به خوبی جا بیفتد. به جهت اینکه پودینگ کاملاً یکدست شود، میتوانید آن را با گوشتکوب برقی مخلوط کنید. بعد از اینکه غلظت پودینگ به حد خوبی رسید، آن را در ظرف مدنظرتان بریزید و از دارچین و خلال پسته برای تزئین آن استفاده کنید.
اگه به دسرهای ایرانی علاقه مند هستی، این رسپی رو از دست نده: طرز تهیه حلوای خرما و گردو | حلوای مجلسی ساده
طرز تهیه پودینگ شکلاتی با نشاسته گندم
مواد لازم برای تهیه این دسر فوق العاده خوشمزه:
- نشاسته گندم: ½ پیمانه
- شکر: یک پیمانه
- شیر سرد: سه لیوان
- پودر کاکائو: دو قاشق غذاخوری (سر پر)
- خامه صبحانه: یک بسته سیصد گرمی
- شکلات تلخ ۲۰۰ گرمی: یک بسته
- آب سرد یخچالی: ½ استکان
- ابتدا نشاسته گندم، شکر، پودر کاکائو، خامه صبحانه و شیر را داخل یک قابلمه با اندازه مناسب بریزید و به خوبی آنها را هم بزنید و مخلوط کنید. سپس قابلمه را بر روی حرارت ملایم بگذارید و به خوبی هم بزنید تا با یکدیگر ترکیب شوند.
- زمانی که مواد به غلظت مناسب رسیدند، شکلات تختهای را کمی خرد کرده و داخل مواد بریزید و سپس شعله را خاموش کنید. در آخر نصف استکان آب سرد یخچالی را اضافه کرده و به مدت چند دقیقه با استفاده از همزن برقی یا میکسر ترکیب کنید.
- در این مرحله مایه دسر را داخل ظرف مدنظر خود بریزید. ظرفهای دسر را به مدت ۴ الی ۵ ساعت داخل یخچال بگذارید تا سفت شوند. بهتر است چند ساعت در یخچال به آنها استراحت بدهید تا خود را بگیرند و طعم بهتری داشته باشند. چنانچه نشاسته حالت گلولهای شکل به خود گرفت، حتما مایه دسر را قبل از ریختن از صافی رد کنید تا صاف و یکدست شود. بعد از گذشت این زمان، پودینگ شکلاتی شما آماده است. از طعم آن لذت ببرید. نوش جان.
برای پوکی استخوان چی بخوریم؟ بهترین غذا برای پوکی استخوان
مهمترین نکات طرز تهیه پودینگ گندم
- برای رنگ دهی به دسر میتوانید از زعفران استفاده کنید. زعفران را از قبل دم کنید تا هم زمان کمتری در تهیه دسر صرف کنید و هم عطر و طعم پودینگ شما بهتر شود.
- میزان شکر به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. میتوانید آن را کم یا زیاد کنید.
جمعبندی
ما در این مقاله طرز تهیه پودینگ گندم را برای شما به صورت مرحلهای شرح دادیم. این دسر بسیار خوشمزه بوده و طرفداران بسیاری دارد. به جهت اینکه به طرز تهیه سایر غذاها نیز دسترسی داشته باشید، پیشنهاد میکنیم سری به بخش مقالات مجله آشپزی مامی کوکینگ بزنید. از اینکه تا پایان با ما همراه بودید متشکریم.