سالاد مکزیکی یک پیشغذای بسیار لذیذ است که شما قادر خواهید بود این سالاد خوشطعم را در مهمانیهای خود تهیه نمایید. سالاد مکزیکی از سالادهایی که با کلم درست میشود. در این مقاله از مجله آشپزی مامی کوکینگ طرز تهیه سالاد مکزیکی را به شکل مرحلهبهمرحله به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
فهرست محتوا
مواد لازم
- کلمپیچ بنفش و سفید: هرکدام ۱/۲ کاسه ماستخوری
- کالباس: ۳۰۰ گرم
- کنسرو ذرت: ۱ ظرف ماستخوری
- سس مایونز: 5 قاشق غذاخوری
- سرکه: 5 قاشق غذاخوری
- شکر: 1 قاشق غذاخوری
- ماست: ۱ کاسه ماستخوری
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی
برای تهیه سالاد مکزیکی سس مایونز و ماست را با همزن بهخوبی باهم ترکیب کنید.
در این مرحله از طرز تهیه سالاد مکزیکی نمک و فلفل را با شکر و سرکه به ماست و سس اضافه کنید.
بعد از این که همه این مواد خوب با هم ترکیب شدند کلم و ذرت و کالباس را به سالاد اضافه نمایید. در این مرحله سالاد مکزیکی شما آماده سرو است.
سالاد مکزیکی با مرغ
مواد لازم
- کلمپیچ سفید: ۲۵۰ گرم
- کلمپیچ بنفش: ۲۵۰ گرم
- ذرت پخته شده: ۸۰ گرم
- خیارشور: ۲ عدد
- هویج: یک عدد
- ماست: ۳۰۰ گرم
- سس مایونز: ۲۰۰ گرم
- سرکه سفید: 2 قاشق غذاخوری
- آبلیمو: 2 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
- گوشت مرغ: ۳۰۰ گرم
- نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه سالاد مکزیکی با مرغ
در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد مکزیکی با مرغ برگهای کلم را خلالی ریز کنید و در ظرفی بریزید. سپس گوشت مرغ را بپزید خرد کنید و به کلم اضافه نمایید.
در این مرحله از طرز تهیه سالاد مکزیکی با مرغ هویجها را ریز کنید به ترکیب قبلی اضافه کنید، در ادامه خیارشورها را خردکرده و با نخودفرنگی و ذرت به آن اضافه نمایید و همه مواد را با هم ترکیب کنید و هم بزنید.
طرز تهیه سس سالاد
سرکه، روغن زیتون، آبلیمو و نمک و فلفل را با هم ترکیب نمایید و با همزن بهاندازهای هم بزنید تا یکدست شود. سس را روی سالاد بریزید و صبر کنید تا سس کاملاً به خورد مواد برود.
نکاتی درباره طرز تهیه سالاد مکزیکی
عدهای در ترکیب مواد سالاد از کشمش و یا قارچ استفاده میکنند که در صورت تمایل میتوانید استفاده نمایید.
همچنین از گوجه گیلاسی، کالباس و… قادر خواهید بود برای تزئین سالاد استفاده نمایید.
مقلات بیشتری بخوانید