کوکوی اسفناج از انواع غذاهای خوشمزه به شمار میرود که با مواد گوناگونی تهیه میشود، برای مشاهده آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج در ادامه با مجله آشپزی مامی کوکینگ همراه باشید.
فهرست محتوا
مواد لازم در طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج
- سیبزمینی: ۳ عدد
- تخممرغ: ۲ عدد
- اسفناج: ۵۰۰ گرم
- ذرت پخته شده: یک لیوان
- زعفران: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- زردچوبه و ادویه کاری: به میزان لازم
- پودر تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
- سیر: 2 حبه
- پیاز: ۱ عدد
طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج
در اولین مرحله طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج، سیبزمینی را درون یک قابلمه قرار دهید و تا روی سیبزمینیها را آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید.
در این مرحله اجازه دهید سیبزمینیها حدود ۴۵ دقیقه در آب جوش باقی بمانند تا مغز پخت شوند. بعد اسفناج را بشویید.
در این مرحله از طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج، اسفناج را در یک قابلمه بریزید، آب به آن اضافه نمایید و روی شعله بگذارید، بعد اجازه دهید اسفناج بپزد.
بعد از سپریشدن ۴۵ دقیقه سیبزمینیها را از روی شعله بردارید.
در این مرحله از طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج پوست سیبزمینیها را کاملاً جدا کنید، و اجازه دهید خنک شوند. بعد سیبزمینیها را رنده نمایید.
در این مرحله اسفناج را ریز خرد کنید. سپس اسفناجهای خرد شده را به پوره سیبزمینی اضافه کنید.اکنون پوست پیاز را جدا کنید، و بهصورت ریز خرد کنید، بعد از آن پیاز را از صافی رد کنید تا آب آن گرفته شود. بعد از آن پیاز را به ترکیب پوره سیبزمینی اضافه نمایید.
در این مرحله از طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج، پوست سیر را جدا کنید، بعد بهصورت ریز خرد کنید. در ادامه سیر را با زعفران، تخممرغ، ذرت، پودر گشنیز، زردچوبه، کاری، نمک و فلفل سیاه را به سیبزمینی اضافه نمایید.
در این مرحله مواد کوکو را مخلوط کنید تا ترکیب شوند. در ادامه روی ظرف سلفون بکشید، سپس به مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند.
در ادامه طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج، در یک تابه کمی روغن بریزید و مایه کوکو را داخل آن بریزید.
حالا تابه را روی حرارت بگذارید، سپس درب تابه را روی آن بگذارید. تابه را روی شعلهپخشکن قرار دهید، و حرارت را کم کنید.
در این مرحله از طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج، اجازه دهید کوکو کاملاً مغز پخت شود. وقتی که دور کوکو طلایی شد آنها را برگردانید و طرف دیگر کوکوها را سرخ کنید. اکنون کوکو شما آماده است. نوش جان.
نکات مهم برای طرز تهیه کوکو ذرت و اسفناج
- میتوانید در این غذا گوشت چرخ شده نیز استفاده کنید.
- در پخت این کوکو زعفران نیز میتوانید اضافه نمایید.
- بههیچعنوان برای سفتشدن کوکو از آرد استفاده نکنید.
مقالات بیشتری بخوانید