طرز تهیه کیک خیس شکلاتی به سبک کافی شاپی
کیک خیس شکلاتی یکی از کیکهای محبوب و خوشمزهای است که طرفداران بسیار زیادی دارد. امروزه علاقهمندان کیک و شیرینی از کیک خیس بهعنوان یک دسر شیک برای پذیرایی و مهمانی استفاده میکنند؛ چراکه این کیک بافت نرم و لطیفی داشته و بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. شما میتوانید کیک خیس شکلاتی فوق العاده خوشمزه را تنها در چند مرحله و در منزل آماده کنید. در این آموزش از مجله مامی کوکینگ قصد داریم به طرز تهیه کیک خیس شکلاتی کافی شاپی بپردازیم؛ با ما همراه باشید.
فهرست محتوا
مواد لازم برای تهیه کیک خیس شکلاتی
- آرد سفید 2 پیمانه
- شکر 1 پیمانه
- شیر 1 پیمانه
- روغن مایع نصف پیمانه
- پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- بیکینگپودر 2 قاشق مرباخوری
- تخم مرغ 3 عدد
مواد لازم برای سس کیک خیس شکلاتی:
- شیر 1 پیمانه
- روغن مایع یک چهارم پیمانه
- شکر یک چهارم پیمانه
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- شکلات 50 گرم
برای عصرونه یه کیک گردویی خوشمزه بپز:
طرز تهیه کیک خیس شکلاتی
- در مرحله اول از طرز تهیه کیک خیس شکلاتی برای ۴ نفر ابتدا فر را روشن کنید و روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بهطور کامل فضا آن گرم شود. سپس آرد و بیکینگپودر را با یکدیگر ترکیب کرده و 3 بار الک کنید.
- تخممرغ را بههمراه شکر و وانیل روی یک کاسه ریخته و با استفاده از همزن برقی حدود 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا حجیم و کرمی شکل شود.
- در ادامه به ترکیب تهیه شده مقداری شیر و روغن مایع اضافه نمایید، 1 الی 2 دقیقه آنها را هم بزنید و پودر کاکائو را نیز به آن بیفزایید.
- در مرحله بعد از طرز تهیه کیک خیس پف دار مخلوط آرد را اضافه نمایید و با استفاده از لیسک آن را هم بزنید. در انتهای کار نیز همزن را روی کندترین دور خود قرار دهید تا آرد کاملا باز و صاف شود.
- سپس قالب مورد نظر را انتخاب و مایع کیک را درون آن بریزید. سپس قالب را درون فری که از قبل گرم کردهاید حدود 30 الی 40 دقیقه قرار دهید تا کیک پخته شود.
- هنگامی که کیک درحال پخت بود، سس شکلات را نیز آماده کنید. بهمنظور تهیه سس شکلات ابتدا باید مواد لازم گفتهشده را داخل یک شیر جوش بریزید و سپس هم بزنید. پس از هم زدن، ترکیبات را روی حرارت قرار دهید تا شکلات و شکر ذوب شوند. پس از یکدست شدن مواد، شیر جوش را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا ولرم شود.
- بعد از پخته شدن کیک آن را از قالب خارج کرده و مجددا داخل قالب قرار دهید. سپس با استفاده از خلال دندان روی سطح کیک سوراخهایی ایجاد کنید و سس تهیه شده را روی کیک داغ بریزید. چند دقیقه منتظر بمانید تا سس بهطور کامل جذب کیک شود. درنهایت کیک را روی دیس قرار دهید و به دلخواه با ترافل یا گاناش تزیین نمایید.
صبحانه چی بخوریم؟! طرز تهیه مربای توت فرنگی و ترفندهای پخت آسان و سریع آن
نکات مهم پخت کیک خیس شکلاتی
- همان طور که در طرز تهیه کیک خیس ساده و خوشمزه گفته شد، فر را حتما پیش از انجام هر کاری روشن و در دمای 200 درجه قرار دهید تا گرم شود.
- پس از گذشت 30 دقیقه از قرار دادن کیک درون فر با استفاده از یک خلال دندان پخته شدن آن را چک کنید.
- مهمترین نکته در طرز تهیه کیک خیس مجلسی این است که تعداد حفرهها را زیاد بزنید تا سس بطور کامل درون کیک نفوذ کند.
- برای تهیه سس شکلاتی میتوانید از مخلوط خامه صبحانه و شکلات با درصد دلخواه استفاده کنید.
- تا 15 الی 20 دقیقه پس از اینکه قالب را درون فر قرار دادید، در فر را باز نکنید؛ چراکه باعث گرفته شدن پف کیک میشود.
- در طرز تهیه کیک خیس میتوانید از خلال بادام، خلال پسته، شکلات چیپسی و… برای تزیین استفاده کنید.
همه فوت و فن پخت موچی کره ای رو از اینجا یاد بگیر:
جمع بندی
در این مطلب به طرز تهیه کیک خیس شکلاتی با فرخوشمزه ساده پرداختیم. کیک خیس شکلاتی یکی از دسرهایی است که شما میتوانید با سادهترین مواد اولیه موجود در منزل تهیه و میل کنید. این کیک بههمراه چای یا قهوه یک میان وعده فوقالعاده خوشمزه محسوب میشود. همچنین میتوانید در مهمانیهای خود کیک خیس شکلاتی را با انواع نوشیدنیها سرو کنید.
سوالات متداول
- برای کیک خیس از چه آردی استفاده کنیم؟
بهترین آرد برای استفاده در طرز تهیه کیک خیس شکلاتی بدون فر آرد سبوسدار است؛ چراکه سبوس باعث مرطوب ماندن کیک شده و مزهای مطبوع به آن میبخشد.
- برای مرطوب کردن کیک از چی استفاده کنیم؟
برای مرطوب کردن کیک میتوانید به طرز تهیه کیک خیس ساده بدون شکلات شیرکاکائو، نسکافه آبمیوههای شیرین و… اضافه کنید.