اسنکپیش غذا

طرز تهیه اسنک تابه ‌ای سریع و آسان

اسنک از میان وعده‌های پرطرفدار بوده، این میان وعده لذیذ به دلیل دسترسی آسان به مواد آن بسیار راحت است. شما می‌توانید مواد آن را براساس سلیقه خود آماده کنید و این نوع اسنک شما را محدود به یک طعم نمی‌کند. برای تهیه مواد میانی اسنک می‌توانید از انواع مرغ و گوشت، سبزیجات، سوسیس و کالباس استفاده نمایید. همچنین برای پخت آن حتما لازم نیست شما دستگاه ساندویچ ساز یا دستگاه گریل داشته باشید. شما می‌توانید اسنک را در تابه نیز تهیه کنید. در ادامه همراه با مجله آشپزی مامی کوکینگ باشید تا با طرز تهیه اسنک تابه ‌ای آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه یک عدد اسنک تابه ‌ای با کالباس

  • نان تست مخصوص اسنک دو عدد
  • سیر نصف قاشق چای‌خوری (به دل‌خواه)
  • کالباس یک ورق
  • قارچ دو عدد
  • کره ۱۰۰ گرم
  • نمک به میزان لازم
  • پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری
  • سس کچاپ یا مایونز به میزان دل‌خواه
طرز تهیه اسنک با ماهیتابه رژیمی

طرز تهیه یک عدد اسنک تابه ‌ای با کالباس

در ابتدا تهیه اسنک تابه‌ای لازم است دورتادور نان تست را که قهوه‌ای و سفت بوده با چاقو جدا شود. سیر را رنده کنید و به همراه ۱۰۰ گرم کره درون تابه‌ای بریزید‌ و روی حرارت قرار دهید.

با شعله‌ای ملایم سیر را در کره تفت دهید تا طعم آن به خوبی با کره مخلوط شود. در نظر داشته باشید که سیر سرخ نشود. اگر شما به سیر علاقه ندارید می‌توانید از ادویه مورد علاقه خود استفاده کنید یا فقط کره را در تابه ذوب نمایید.

در این مرحله از مخلوط کره و سیر بر روی نان‌ها بزنید تا به خوبی نان‌هایتان مزه‌دار شود. بعد از آن از سس کچاپ و یا سس مورد علاقه خود مقداری بر روی نان بزنید و ورقه کالباس را روی آن بگذارید. هنگامی که کالباس را قرار دادید، قارچ‌های خورد کرده را اضافه کنید و از پنیر پیتزا خود بر روی مواد بریزید‌.

مقداری از سس را نیز روی نان دیگر ریخته و روی هم قرار دهید. اسنک‌های خود را در تابه‌ای نچسب بر روی حرارتی ملایم بچینید و روی آن جسمی سنگین قرار دهید. هنگامی‌که یک ‌طرف آن طلایی شد، آن را خیلی ملایم برگردانید تا مواد میانی داخل نان به بیرون نریزد. سپس صبر کنید تا طرف دیگر نان طلایی شود. اسنک‌ها را از قطر به دو قسمت تقسیم کنید و سپس با سس دل‌خواه خود آن را تزیین نمایید.

طرز تهیه اسنک تابه ای

مواد لازم برای تهیه یک عدد اسنک تابه ‌ای با مرغ

  • مرغ بدون استخوان به صورت نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای نگینی خرد شده یک قاشق غذاخوری
  • پیاز کوچک یک عدد
  • قارچ متوسط دو عدد
  • نان تست مخصوص اسنک
  • پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • ادویه به میزان لازم
  • سس کچاب یا هر نوع سس دل‌خواه

طرز تهیه یک عدد اسنک تابه‌ای با مرغ

در ابتدا برای تهیه اسنک تابه‌ای لازم است نان‌های تست خود را که دورتادور آن قهوه‌ای است با کمک چاقو جدا کنید. بعد از آن پیاز را به صورت نگینی خورد کرده که و به همراه مرغ‌های از پیش نگینی شده با نمک و ادویه‌جات مخلوط کنید. سپس آن را در ظرفی در بسته ریخته و درون یخچال به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا مرغ‌ها به خوبی مزه‌دار شوند.

در مرحله بعد مقدار کمی روغن درون ماهیتابه بریزید و مرغ‌های خود را به آن اضافه کنید و سپس ماهیتابه را بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا مرغ‌ها به رنگ طلایی برسند. فلفل دلمه و قارچ‌های خرد شده را به ترکیب مرغ اضافه کنید و چند دقیقه با هم تفت دهید تا مواد به خوبی نرم شوند.

بر روی نان‌هایی که آماده کرده‌اید سس را به مقداری دل‌خواه زده و از ترکیب مرغ به آن اضافه می‌کنیم. پس از آن پنیر پیتزا را به روی مواد می‌ریزیم. نان دیگر را نیز به سس آغشته کرده و روی هم قرار می‌دهیم‌ و سپس در تابه‌ای نچسب مقدار کمی روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم می‌گذاریم. هنگامی که روغن داخل تابه به خوبی داغ شد اسنک را درون آن گذاشته و برروی آن جسمی سنگین قرار می‌دهیم. باید تا هنگامی ‌که طلایی شود صبر کرده و پس از آن به ‌طور ملایم برمی‌گردانیم تا طرف دیگر هم طلایی شود. اسنک را از قطر به دو نیم تقسیم کرده و می‌توان با سس دل‌خواه خود تزیین نمود.

طرز تهیه اسنک تابه ‌ای با مرغ و کالباس

مواد لازم برای تهیه اسنک تابه ‌ای مرغ و کالباس

  • مرغ بدون استخوان به صورت نگینی خرد شده ۱۰۰ گرم
  • کالباس یک عدد
  • نان تست مخصوص اسنک
  • فلفل دلمه‌ای یک قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط یک عدد
  • پنیر پیتزا دو قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • ادویه‌جات دل‌خواه به میزان لازم
  • سس کچاب یا هر نوع سس دلخواه

طرز تهیه اسنک تابه ‌ای با مرغ و کالباس

در ابتدا تهیه اسنک تابه‌ای لازم است شما نان‌های تست خود را که دورتادور آن قهوه‌ای و سفت است با کمک چاقو برش دهیم. پیاز متوسط خود را به صورت نگینی خورد کرده و درون ماهیتابه‌ای که مقدار کمی روغن قرار دارد، می‌ریزیم و بر روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. زمانی که پیازها طلایی شد، مرغ‌های نگینی را اضافه کرده و تا طلایی شدن آن صبر می‌کنیم. هنگامی که مرغ‌ها نیز به خوبی سرخ و طلایی شد به آن کالباس‌های نگینی خرد شده را به همراه نمک و ادویه‌جات دل‌خواه اضافه می‌کنیم.

یک تکه از نان تست را به سس مورد نظر آغشته کرده و بر روی آن مقداری از مواد را اضافه می‌کنیم. سپس مقداری پنیر روی مواد قرار می‌دهیم و تکه دیگر نان را به سس آغشته کرده و بر روی دیگری می‌گذاریم. درون تابه‌ای نچسب مقدار کمی روغن ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. اسنک را درون آن گذاشته و روی آن جسمی سنگین می‌گذاریم. در این بین باید تا طلایی شدن آن صبر کرد. هنگامی‌که طلایی شد آن را ملایم برمی‌گردانیم تا طرف دیگر نیز طلایی شود. اسنک را از قطر به دونیم تقسیم کردن و در آخر با سس مورد نظر خود آن را تزیین می‌کنیم.

کلام آخر

بیشتر خانواده‌هایی که کودک دارند و آن‌ها عاشق فست‌ فود هستند؛ اسنک از غذاهای مورد علاقه آن‌ها محسوب می‌شود. این غذا با هر نوع مواد که مد نظرتان باشد قابل درست شدن است و اگر دستگاه ساندویچ ساز نداشته باشید نیز مشکلی پیش نمی‌آید. برای تسریع‌ در پخت اسنک تابه‌ای در ابتدا باید تمامی مواد مورد نیاز را خرد کرده تا بتوانید به سرعت کار خود را پیش ببرید. در این محتوا تمام نکاتی که در داشتن یک اسنک تابه‌ای خوشمزه نیاز است را برای شما ارائه دادیم.

مقالات بیشتری بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا