طرز تهیه گراتن بادمجان خوشمزه و مجلسی
گراتن جزو غذاهایی است که برای مهمانیها خیلی مناسب است. اگر به بادمجان علاقه دارید گراتن بادمجان جزء غذاهای موردعلاقهتان خواهد شد. گراتن بادمجان از غذای خوشمزه و معروف یونان است و هم اکنون به دلیل طعم و مزه عالی در بسیاری از رستورانها سرو میشود.طرز تهیه گراتن بادمجان بسیار ساده و آسان است و اگر به دنبال تهیه یک پیشغذای خوش طعم برای مهمانیهای خود هستید، گراتن بادمجان گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.ادامه این مقاله از مجله آشپزی مامی کوکینگ از دست ندهید.
فهرست محتوا
مواد لازم
- بادمجان متوسط: ۴ عدد
- گوشت چرخکرده: ۲۰۰ گرم
- پیاز متوسط: ۱ عدد
- پودر سیر: بهاندازه کافی
- سیبزمینی بزرگ: ۱ عدد
- رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
- پنیر پیتزا: ۲۰۰ گرم
- پودر سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: بهاندازه کافی
طرز تهیه گراتن بادمجان
برای پخت گراتن بادمجانها را به شکل حلقهای خرد کنید و داخل آبنمک قرار دهید تا تلخی آن کم شود.
در مرحله بعد طرز تهیه گراتن بادمجان، پیاز را خرد کنید و داخل روغن تفت بدهید. سیرها را نیز ریز خرد کنید و تفت بدهید. قارچ را به مواد اضافه نموده و تفت دهید تا وقتی که آب قارچ گرفته شود.
در مرحله بعدی طرز تهیه گراتن بادمجان، داخل ظرف فر را چرب کنید و بادمجانها را بچینید و سس بشامل را روی آن بریزید و مقداری پنیر پیتزا روی آن بریزید. مجدداً روی آن بادمجان بچینید و پنیر پیتزا و سس سفید و در آخر پنیر پیتزا روی آن بریزید و درون فر بگذارید. زیر فر را روشن کنید و در دمای 180 درجه بگذارید و کمی بعد شعله رویی را روشن کنید تا روی گراتن مقداری طلایی شود.
طرز تهیه سس بشامل
مواد لازم
- آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
- کره: 1 قاشق غذاخوری
- شیر گرم: 1 لیوان
طرز تهیه:
برای تهیه سس بشامل، آرد را در یک تابه روی حرارت بگذارید و 2 دقیقه تفت بدهید تا خامی آرد گرفته شود.
سپس کره را اضافه نمایید با آرد ترکیب کنید. بعد شیر گرم را اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا آرد گلوله نشود. در مرحله بعدی طرز تهیه گراتن بادمجان، بعد از اضافه نمودن شیر کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و آن را هم بزنید تا سس غلیظ شود. اکنون سس بشامل شما آماده است.
گراتن بادمجان و گوشت
مواد لازم
- بادمجان: ۱ کیلو
- گوشت: ۲۰۰ گرم
- سیبزمینی: ۱ عدد
- سس بشامل: ۱ پیمانه
- پنیر پیتزا: ۲۵۰ گرم
- پیاز: ۱ عدد
- نمک و فلفل و زردچوبه: به مقداری لازم
- رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
- روغن: به مقدار لازم
طرز تهیه گراتن بادمجان و گوشت
سیبزمینیها را آب پز کنید و بهصورت حلقهای برش دهید. بادمجانها را نیز پوست بگیرید و داخل آب و نمک حدود ۳۰ دقیقه قرار دهید تا تلخی آن کم شود. تابه را روی حرارت بگذارید بعد بادمجانها را در روغن سرخ کنید.
در این مرحله از طرز تهیه گراتن بادمجان و گوشت، ظرف فر را با کره چرب کنید و بهصورت لایهای سیبزمینی، بادمجان و سس بشامل را بریزید تا مواد تمام شود. در نهایت روی مواد پنیر پیتزا بریزید. اکنون گراتن بادمجان شما آماده پخت است. گراتن را درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا روی آن طلایی شود. اکنون نوش جان نمایید.
مقالات بیشتری بخوانید